Το Alas Resort & Spa εκτός από μοναδική και ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής, προσφέρει και δυνατότητες διοργάνωσης συνεδρίων, ημερίδων, εταιρικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, παρουσιάσεων, συναντήσεων και ταξιδίων επιβράβευσης.

ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εγκαταστάσεις Υψηλής Ποιότητας Και Άψογη Εξυπηρέτηση

Δεν είναι μυστικό ότι οι εκδηλώσεις και τα συνέδρια είναι πολύ πιο επιτυχημένα όταν είναι οργανωμένα σε ένα υπέροχο σκηνικό. Το Alas Resort δεν θα σας απογοητεύσει με το θέμα αυτό, χάρη στην ειδυλλιακή τοποθεσία του δίπλα στη θάλασσα, την υπέροχη φιλοξενία του και την άψογη εξυπηρέτηση.

Το ξενοδοχείο διαθέτει εσωτερικό συνεδριακό χώρο που μπορεί να χωρέσει μέχρι και 90 άτομα καθισμένα και μέχρι 120 άτομα όρθια, σε στυλ κοκτέιλ. Αυτό είναι ιδανικό για ένα εργαστήριο, παρουσιάσεις προϊόντων, ετήσιες συνεδριάσεις, ταξίδια κινήτρων ή επιχειρηματικά σεμινάρια.

Σύγχρονος οπτικοακουστικός εξοπλισμός είναι διαθέσιμος, ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο και ένας προβολέας. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ανησυχείτε για καρέκλες είτε τραπέζια. Το Alas Resort μπορεί επίσης να παρέχουν διαλείμματα για καφέ με αναψυκτικά, καθώς και μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο για τους επισκέπτες ή τους συμμετέχοντες. Μπορούμε επίσης να οργανώσουμε ημερήσιες εκδρομές, ως μέρος της κάθε συνεδρίασης ή εκδήλωσης.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ:

Μέγεθος χώρου: 100 τμ.

Διαστάσεις : 10μ. Χ 10μ.

TOTAL CAPACITY:

Χωρητικότητα σε διάταξη «Θέατρο»: 90 άτομα

Χωρητικότητα σε διάταξη «Τάξη»: 60 άτομα

Χωρητικότητα σε διάταξη «U»: 40 άτομα

Χωρητικότητα σε διάταξη «Cocktail»: 80 άτομα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: