Σχεδιασμένο για αξέχαστες αναμνήσεις

Alas Spa & Fitness Center

Απελευθερώστε τις αισθήσεις σας

Στο Alas resort and Spa η φιλοσοφία μας είναι να αναζητούμε πάντα φυσικές μεθόδους και αγνά προϊόντα, γι’ αυτό και δημιουργήσαμε έναν μοναδικό προορισμό για όσους θέλουν να ξεφύγουν από τους έντονους ρυθμούς της σύγχρονης ζωής και να αναζωογονήσουν τόσο το σώμα όσο και το πνεύμα τους.

Μια μοναδική επίσκεψη στο Alas Spa είναι αρκετή για να σας χαρίσει μια μαγική, σχεδόν μυστικιστική εμπειρία απόλυτης χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Ξεκινήστε το ταξίδι αποπλάνησης χρησιμοποιώντας το τζακούζι, το ατμόλουτρο ή τη σάουνα που προσφέρονται δωρεάν στους πελάτες μας και ένα καταφύγιο γαλήνης θα σας παρασύρει και θα σας απαλλάξει από το καθημερινό άγχος.

Οι αποκλειστικές θεραπείες του Alas Spa είναι εμπνευσμένες από μοναδικά ελληνικά προϊόντα και συστατικά που προέρχονται από την ελληνική φύση, όπως το αγνό ελαιόλαδο και το αλάτι.

Ανυπομονούμε πάντα να σας προσφέρουμε μια αξέχαστη εμπειρία χαλάρωσης.

Ετοιμαστείτε να περιποιηθείτε το δέρμα σας και να φέρετε το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα σας σε πλήρη ισορροπία.

COVID-19 σχετική ενημέρωση

Παρακαλούμε σημειώστε ότι για τη χρήση των εγκαταστάσεων του Spa μας είναι υποχρεωτική η προηγούμενη κράτηση ραντεβού.

alas spa

ALAS Fitness

Για όσους θέλουν να συνδυάσουν τη διαμονή τους με άθληση, υπάρχουν ειδικοί χώροι γυμναστικής που περιλαμβάνουν τον απαραίτητο εξοπλισμό καρδιοαναπνευστικής και εναλλακτικής άσκησης που χρειάζεστε, μυϊκής δύναμης και ελεύθερων βαρών, επιτρέποντάς σας να έχετε μια ολοκληρωμένη προπόνηση.

Σας παρέχουμε την αυτοπεποίθηση να ακολουθήσετε έναν τρόπο ζωής, ενώ ταυτόχρονα έχετε πρόσβαση στις εγκαταστάσεις, όπως τζακούζι, χαμάμ & σάουνα.

COVID-19 σχετική ενημέρωση:

Το γυμναστήριο είναι ανοιχτό 24 ώρες την ημέρα και η πρόσβαση είναι δωρεάν για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Ένα άτομο τη φορά (επιτρέπονται περισσότερα άτομα σε περίπτωση που διαμένουν στο ίδιο δωμάτιο του ξενοδοχείου). Η προηγούμενη κράτηση ραντεβού είναι υποχρεωτική. Σας
ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας.